Dřevostavby recenze

RECENZE ZÁKAZNÍKŮ

Děkujeme za poskytnuté reference. I Vy se můžete zeptat našich zákazníků.

 

22.9.2016
Dobrý den, pane Suchý,

je tomu cca 1 rok a 3 měsíce co jsme se nastěhovali do dřevostavby, kterou pro nás stavěla Vaše společnost WOOD SYSTEM.
17.2.2015 byl pro nás velký den – stavba byla zahájena. Všichni pracovníci, kteří se na stavbě podíleli, byli opravdu velmi profesionální a zároveň lidští. Vždy rádi poradili a ochotně nám věci vysvětlovali. Zároveň se nás nebáli upozornit, když jsme si vymysleli ,,nějakou hloupost,, Usmívající se.Neradi bychom na někoho zapomněli, opravdu všem partám patří obrovské DĚKUJI za jejich přístup a technické schopnosti. Velmi rádi bychom taktéž poděkovali panu Černému, který nám velmi pečlivě a trpělivě pomohl s výběrem barev, materiálů, zařízení a byl kdykoliv na telefonu pro každý náš dotaz.
Poděkování patří i panu Pošvicovi, který vedl stavební dozor stavby.
Třetí poděkování je určené Vám, pane Suchý. Největší hodnotou společnosti WOOD SYSTEM je důvěra jejich zákazníků v ni samotnou a ta pramení především z Vašeho přístupu.
Vaše jednání pro nás bylo hlavním důvodem se pro společnou spolupráci rozhodnout a uskutečnit si náš sen. Prosíme, neztrácejte zápal pro to, co děláte – má to opravdu smysl.

Moc Vám všem DĚKUJEME a přejeme hodně štěstí při dalších stavbách! 

Helena Ch. & Martin S.
Praha - západ 

 

17.6.2016

Dobrý den Radku,
chtěla bych vám a celému týmu z WOOD SYSTEM poděkovat za vřelý a lidský přístup při stavbě mého rodinného domku. Byla jsem překvapena, že v Čechách existuje stavební firma s takovým přístupem, s jakým jsem se u vás setkala, a jsem nadšená. Tým WOOD SYSTEM je profesionální  a pracuje rychle a kvalitně. Vždy jsem se bála stavět, protože jsem slyšela samé hrůzostrašné historky o tom, jak se stavba několikanásobně prodražila, jak jsou od počátku problémy s komunikací, neochotou dodavatelské firmy k jednání a případnému vyřizování reklamací atp. Váš přístup je opravdu jiný, a proto bych se nebála znovu s vámi do stavby jít.

I přesto, že nejsem stavař, vždy jsem vám rozuměla - dokázali jste vše výborně vysvětlit.  Jednání s vámi bylo velmi otevřené a přátelské a i komplikace, které se v průběhu stavby objevily, jsme zvládli vyřešit v klidu. Věřím, že k oboustranné spokojenosti.

Svým známým i rodině vás určitě doporučím, a pokud bude někdo potřebovat, ráda mu na vás předám kontakt.

Mgr. Kateřina Kopecká
Praha - západ 


7.6.2016
Právě je to rok, kdy jsme začali přemýšlet o novém bydlení. Pořád jsme nevěděli, zda si nechat postavit dům, nebo koupit byt. Nakonec zvítězila varianta domu a to dřevostavby, protože mnoho přátel nám ji doporučilo. Začali jsme tedy hledat na internetu firmy, které mají velmi dobré recenze a nějaký ten dům postavily. Nebylo to lehké hledání a udělat to finální rozhodnutí bylo ještě těžší. Začali jsme tedy kontaktovat firmy, které přicházely v úvahu. Většinu firem zajímaly hlavně peníze předem jako záloha a ostatní bylo druhořadé. Až na jednu firmu a to byl právě Woodsystem. Již první rozhovor s panem Suchým dal našim plánům zelenou a již nebyla potřeba hledat jinou variantu. Dalo by se to jednoduše říci tak, že pan Suchý vše vysvětlil, vyjasnil a nastínil předběžný plán, jak by se to mohlo udělat. Lépe řečeno, řekl nám ,,ne jak to nejde, ale jak to jde´´.

Následovala první schůzka v Praze, kde jsme si řekli veškeré důležité informace a dostali jsme kontakty na lidi, kterým v minulosti firma Woodsystem realizovala stavbu domu. Navštívili jsme jeden dům nedaleko Chomutova a setkali jsme se jen s pozitivními informacemi, které ještě více potvrdily naše správné rozhodnutí realizovat stavbu domu touto firmou.

V další fázi jsme začali s projektantem ing. Vojtěchem Šebkem kreslit první náznaky domu a po necelém měsíci jsme měli projekt hotový. Vše naprosto v pohodě, jakákoliv změna byla ihned konzultována a doladěna k naší spokojenosti. Velmi přínosná byla nabídka pana ing. Šebka, kde nám nabídl kompletní vyřízení stavebního povolení, což nám ušetřilo spoustu času a hlavně nervů!!!

Jakmile byl projekt hotový, následovala tzv. velká schůzka ve Žďáru nad Sázavou. Tam jsme si vybrali veškeré příslušenství do domu, od střechy až po základovou desku. Přístup pana Radka Černého byl profesionální a nejdůležitější bylo, že dokázal poradit a říci, co by bylo vhodné pro náš dům. Opět bychom to shrnuli do jedné věty. Ve skříni mají vše, co je potřeba vidět (vzorníky střech, základové desky, parapetů, atd.), akorát ten dům ne……..Odjížděli jsme s pozitivní náladou a  s tím, že máme vše potřebné vyřízeno a už jsme se těšili jen na to, kdy poprvé kopne bagr do země a začne se stavět. To se stalo začátkem února letošního roku a opět je třeba zdůraznit, že od začátku jsme měli s manželkou ze všeho dobrý pocit. S vedoucím stavby panem Milanem Pošvicem jsme se vždy na všem domluvili a spolupráce to byla na dobré úrovni. Několikrát jsme se sešli na stavbě a konzultovali společně vše, co bylo potřebné. Postupně se na stavbě vystřídaly různé party dělníků a i z jejich strany to byl profesionální přístup. Ne všechna jména si pamatujeme, ale rádi bychom touto cestou poděkovali panu Deusovi, Navrátilovi, malířům, klukům, co dělali základovou desku a zároveň kanalizaci. Nesmíme zapomenout na fasádníky, protože kromě fasády dělali i jiné práce a byli první, kteří v domě spali………To bylo také zajímavé. Jako všude, byly i některé věci, které se úplně nepovedly, ale vždy byly vyřešeny tak, aby všichni byly spokojeni. A to je důležité. Nikdo není dokonalý, ale pokud nastanou nějaké nesrovnalosti a nejasnosti, tak spousta firem se k tomu staví zády, ale firma Woodsystem čelem.

Na závěr bychom chtěli napsat jen to, že firma Woodsystem nám splnila sen, na který jsme dlouho čekali. Celý tým pana Suchého je sehraný a jsou to lidé, kteří vědí, co dělají a dělají to dobře. Firmu Woodsystem můžeme jen doporučit a rádi v našem domě uvítáme budoucí zákazníky a rádi jim sdělíme naše pozitivní dojmy z realizace stavby.

Dnes již skoro měsíc se zabydlujeme v novém domě a jsou to sice náročné, ale příjemné chvíle a to jen díky firmě Woodsystem.

manželé Vršeckých
okres Cheb 



30.11.2015
Právě je to rok, co jsme se nastěhovali do svého domu.  Za ten rok jsme v něm vyzkoušeli vše – mrazy, horka, větrné smrště, návaly zvědavých známých…. Všechny zkoušky dům obstál na 1. Máme již také první vyúčtování elektrické energie, kterou se dům vytápí a i s tím jsme více než spokojeni.  A hlavně, tento dům voní, ve zděných domech jsem se nikdy s tak příjemnou atmosférou nesetkala. Šla bych znovu do dřevostavby? Ano, jednoznačně…….

Stavěla bych znovu s firmou WOOD SYSTÉM? Stavba domu byla prvního půl roku jako noční můra, jak procházka trnitým houštím. Až do momentu než jsem narazila na firmu pana Suchého. Od prvního kontaktu s majitelem, přes zhotovení projektu, dojednání technických detailů domu s panem Černým, šlo vše jak na drátkách. A samotná stavba, dohlížená panem Pošvicem, probíhala také velmi pohodově, termíny byly dodrženy, firma velmi operativně reagovala na všechny naše dodatečné, zdálo by se neuskutečnitelné, požadavky. Lidé, kteří náš dům stavěli, byli většinou velmi milí a vstřícní. Touto cestou bych tak ráda poděkovala panu Růžičkovi, panu Kopeckému, panu Hrnčířovi s jejich partami za to, že náš dům stavěli jako by to byl jejich vlastní. Druhého dodavatele s takovou důvěrou v zákazníka, který nevyžaduje peníze předem, neznám. Ano, jednoznačně, každému kdo se mne zeptá, doporučím s čistým srdcem firmu WOOD SYSTÉM. Všem moc děkujeme. 

Petra Hurychová
Litomyšl 


15.9.2015
Dobrý den.
Rád bych se s vámi podělil o zkušenosti s firmou Wood System ze Žďáru nad Sázavou.
Úvodem bych řekl, že jenom výběr firmy nám trval zhruba půl roku, a to jsme měli s přítelkyní pouze 3 požadavky - Chtěli jsme individuální projekt (ne nějakou typovku), za druhé jsem chtěl najít, firmu na kterou není nikde na netu nějaká negativní recenze (reklamace, chovaní atd.) a za třetí samozřejmě aby byl náš dům za rozumnou cenu. Bez nadsázky tyto 3 požadavky splňoval Wood System.
Už při první návštěvě kanceláře ve Žďáře, na mě působil pan Suchý férovým dojmem, do ničeho nás netlačil, ochotně nám zodpověděl veškeré naše dotazy ohledně dřevostaveb, zasvětil nás do průběhu stavby atd. V neposlední řadě nám i sdělil, že se neplatí žádné stotisícové zálohy - to nás utvrdilo v rozhodnutí nechat si postavit dům právě touto firmou.
Po vyřízení povolení a všech formalit začala stavba 23.3.2015. Musím říct, že to nebylo vůbec jednoduché, protože s technikou se k nám na pozemek dalo dostat, přes 3 sousední pozemky po travnaté cestě - dokážete si představit co s takovou cestou udělá déšť v kombinaci s naloženým mixem a bagrem, nakonec to ale dobře dopadlo a deska byla hotová. Po desce přišla dřevěná konstrukce, a to jsem nevěřil vlastním očím když ráno přijel náklaďák s trámama a na večer už stála komplet konstrukce - bylo neuvěřitelný sledovat jak náš dům roste, jelikož dům vidím ze silnice, kudy každý den jezdím do práce tak bylo ohromný sledovat, jak dostává tvar a "barvu". Na stavbě byli chlapi vždycky ochotný poradit i navrhnout optimální řešení. Velké poděkování patří všem chlapům, co u nás dělali, ukázali, že všichni jsou profíci v oboru.
Stavba byla předána hotová dle dohody, na stavbě nebyly žádné vady nebo nedodělky, a byla dokončená v termínu. Přesně jak má být.

Chtěl bych tímto poděkovat panu Suchému a celému Wood Systému.

Jaroslav Mareš
okres Jihlava 


9.9.2015
Dobrý den pane Suchý.

Chtěli bychom s manželem Vám a celému týmu Vaší společnosti poděkovat, za krásný dům, který jste pro nás postavili. Připadali jsme si jako v pohádce, nic nebylo problém a co jsme si vymysleli, to se dalo udělat. Všichni řemeslníci, kteří u nás pracovali byli velmi milí a vstřícní. A jak jste nám říkal, když jsme spolu mluvili poprvé - stavbu našeho domu jsme si opravdu užili. Nikdo z našich známých, nevěřil, že nemusíme platit žádnou zálohu a že dům bude hotový za avizovanou dobu 4 měsíců. Opravdu to tak bylo a všichni se jen divili. V domečku už bydlíme osmý měsíc a jsme opravdu moc spokojení. Postupně zařizujeme drobnosti, které ještě chybí, ale všechno se rýsuje k naší spokojenosi. Když jsme se rozhodovali  zda stavět právě s Vámi, umožnili jste nám navštívit některé z Vašich klientů. Prohlídky již hotových domů a rozhovory s jejich spokojenými majiteli jen podpořili naše rozhodnutí, jít do stavby s Vámi. I proto bychom ​​chtěli nabídnout stejnou pomoc při rozhodování dalším lidem, kteří ještě váhají, zda Woodsystem nebo někdo jiný a rádi umožníme prohlídku našeho domu.
Závěrem bychom Vám chtěli popřát hodně energie a síly, abyste i nadále dělali svoji práci tak milým a výjimečným způsobem.

S pozdravem

Lenka a Jan Pilní
Brandýs nad Labem


18.8.2015
Vážený pane Suchý,

již druhý měsíc si užíváme bydlení v našem domečku u lesa. Ten pocit může pochopit jen ten,kdo tohle všechno zažil. Když jsme pročítali recenze zákazníků různých stavebních firem,abychom se rozhodli, kdo by nám mohl bez problémů postavit náš dům,tak to byly právě vaše stránky,které jsme otvírali hodně často, a pročítali si to,co tam všechny ty lidičky píšou. A to nakonec rozhodlo,že jsme náš osud vložili do Vašich rukou,a vlastně i do rukou všech Vašich šikovných chlapců, kterým jde práce tak od ruky,že je radost pohledět. Výsledkem toho je náš krásný domeček,a přála bych si,aby jste ve Woodu slyšeli na vlastní uši, kolik chvály si už vyslechl. Jak od místních stavařů,tak třeba od pána,co nám dělal žaluzie-,že vidí mnoho novostaveb,ale tohle že je krásná práce'', ale i od přátel a známých,kteří nevěřili - v dnešní době - že tohle naše rozhodnutí dobře dopadne, a že firma jako vaše by se v tomhle státě mohla najít. Brzo jsme pochopili,že už nebudeme nikomu nic vysvětlovat,že je to zbytečné,že málokdo stějně věří,že vyčkáme, a že si pak jen užijeme ten okamžik,kdy jim oznámíme,že jsme odstěhovaní,a že vaše firma dodržela všechno,co slíbila. Veškeré práce jsou skvěle odvedeny ,náš rozopčet byl dodržen a že vše, co je psáno v recenzích od  vašich spokojených zákazníků je naprostá pravda. Ty chvíle jsou už tu.
Už si to pěkně užíváme,takže dnes,kdy píšu tyhle řádky - všichni kolem nás ví, že už nebydlíme ve městě, že už žijem v domečku,kolem je krásná příroda a že naše rozhodnutí bylo tím nejlepším v životě.A když prochází náhodní kolemjdoucí,zastaví se,a neváhají se zeptat,kdo ten domek stavěl ?,
tak  já s hrdostí všem oznamuji,že WOODSYSTEM ze Žďáru.
Naposledy Vám proto z celého srdce děkujeme za úžasné jednání,za to,že pro Vás nikdy nic nebylo problém,
že jste si na nás udělal kdykoli čas a vše nám v klidu vysvětlil.
Děkujeme všem Vašim řemeslníkům,za perfektní práci,vstřícné chování a ochotu řešit vše vždy hned, když si člověk něco namyslel.
S velkým obdivem děkujeme panu Černému za neuvěřitelnou trpělivost při přípravě a samotné realizaci naší stavby. Je to opravdu člověk a odborník na správném místě,který uměl odpovědět vždy na všechny dotazy, co jsme potřebovali často probrat,aby nám bylo jako laikům všechno jasné.

Zkrátka děkujeme všem,kteří se podíleli na našem snu.

manželé Zipsovi
okres Blansko

 

18.8.2015
Vážený pane Suchý,

v dnešních dnech je to půl roku, co jsme od Vás převzali náš nový DOMOV. Za tu dobu jsme se již stačili v novém dostatečně zabydlet a postupně pracujeme na zkrášlení venkovních prostor, aby mohlo být dílo dokonáno .
Ale to všechno, co tomu předcházelo, bylo na Vás, respektive na Vašich týmech, týmech, které nám splnili náš sen. Byli to lidé, kteří nás od začátku až dokonce překvapovali svou pílí, umem a přístupem, se kterým jsme se doposud nesetkali. Ale byli to lidé hlavně přátelští a bylo na nich vidět, že je práce baví a že i rádi poradí v případných změnách. Musíme přiznat, že s některými jsme si vyměnili telefonní čísla a jsme v kontaktu doposud a snad i nadále budeme.
Nedá nám to a rádi bychom jim poděkoval ještě jednou touto cestou. Tedy…..
díky Romanovi Širhalovi, Jaromírovi Širhalovi st., Jaromírovi Širhalovi ml., Martinovi Širhalovi, Eduardovi Radkovi, Daliborovi Pařilovi, Martinovi Královi, Alešovi Humlíčkovi, Petrovi Bruknerovi, Jirkovi Prokešovi, panu Jurkovi, panu Polínkovi, Petrovi Selingerovi, Marcelovi Křivánkovi, panu Jízdnému, ale také celému týmu tesařů a střechařů a oknařů, kterých jména bohužel nemám jsme se dočkali suprového bydlení, s kterým jsme za těch pár měsíců moc spokojeni a věřím, že budeme i do budoucna.
Na závěr ještě zbývá poděkovat Davidovi Šillerovi, Radkovi Černému a Milanovi Pošvicovi, kteří na vše průběžně dohlíželi a koordinovali. Díky patří také Vám, pane Suchý, za Váš přístup k zákazníkům, který se dnes jen tak nevidí. Takže jen tak dál a jen houšť!

S přátelským pozdravem

Aleš a Dášá Rábovi
Sokolnice

 

23.6.2015
Chtěli bychom touto cestou velmi poděkovat všem z firmy Wood system, kteří se podíleli na přípravě i stavbě našeho domu. Před zahájením jsme měli největší obavu, abychom vybrali dobrou firmu, které můžeme plně důvěřovat a svěřit jí stavbu. Naštěstí jsme vybrali dobře. Domeček stojí, vše probíhalo naprosto bez problémů. Párkrát se stalo, že jsme si v průběhu stavby vymysleli nějakou změnu, ale pro firmu to nebyl žádný problém. Vše operativně vyřešili. Kdyby všechny firmy přistupovaly ke svým zákazníkům jako Wood system, tak by neměli v Černých ovcích co vysílat Usmívající se
. Jen tak dál!

manželé Pelikánovi 
okres Kroměříž 


11.5.2015
Wood byl pro nás
šťastnou volbou mezi stavebními firmami, kdy jsme měli od začátku pocit, že bude vše v pořádku. Majitel – pan Suchý, pro kterého je prioritou, kromě poskytování kvalitních služeb především spokojený zákazník, v nás svým přístupem od počátku vzbuzoval důvěru. Má kolem sebe profesionální tým, který spolupracuje a vychází vstříc individuálním potřebám klientů. Bylo pro nás příjemné jednat s panem Černým i se všemi řemeslníky, se kterými jsme se postupně setkávali. Mezi jednotlivými řemesly a plněním prací dle stanoveného harmonogramu nebyly na stavbě téměř žádné časové prostoje. Jednání řemeslníků bylo vstřícné a práce odvedena kvalitně a rychle. Za co bychom tedy Wood především rádi pochválili je dodržování stavebních termínu a celková profesionalita i s ohledem na situaci, že jsme dům stavěli během zimního období, kdy se nabízely problémy vyplývající z nepřízně počasí. Rádi bychom touto cestou ještě jednou panu Suchému a jeho týmu poděkovali za realizaci našeho vysněného bydlení a popřáli spoustu stejně spokojených zákazníků a vydařených projektů.

manželé Daňkovi
Brno-venkov



19.1.2015

Vážený týme společnosti Woodsystem,

rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za realizaci našeho domu.Stavba domu není jako když si jdete koupit rohlík, proto rozhodnutí s kým stavbu realizovat je klíčové rozhodnutí. Jednali jsme s několika firmami, dělali si výběrové řízení, srovnání atd. Pomyslným jazýčkem na vahách, proč jsme se rozhodli pro Vaši firmu, byla jak konkurenceschopná cena tak rozhovor s několika Vašimi zákazníky. Všichni byli extrémně spokojeni a nadšeni Vaší prací. Nyní víme proč. Celá stavba probíhala hladce, lidé z okolí se chodili dívat jak stavba rychle roste a jak profesionálně je vše řešeno. Za 4 měsíce postavit dům o velikosti 190 m2 je opravdu úžasné. Obrovské díky si zaslouží i pan Černý, který byl kdykoliv ochotný konzulotvat naše dotazy, a že jich nebylo málo. Nikdy nám nebylo "podsunuto" jen jedno řešení ale hned několik, s popisem všech výhod a nevýhod, rozhodnutí už bylo jen na nás. Ještě během stavby nám bylo umožněno v rámci možností změna propozic (např. posunutí stěn, změna velikosti oken atd).

Výsledkem je dům našich snů, kde již spokojeně bydlíme.

Ještě jednou díky.

manželé Mrázovi
Slavkov u Brna

 

6.1.2015
Při stavbě domu je velmi důležité, jakou firmu si pro realizaci zvolíte. Již od počátku nám firma Woodsystem přišla ve svém přístupu jiná, přátelštější a budila v nás největší důvěru. Celý proces stavby s Woodsystémem je zážitkem přesného plánování, dodržených termínů a do koruny sedícího rozpočtu. Na začátku jsme si dohodli veškeré požadavky na stavbu a vybavení, obdrželi jsme velmi rozumný rozpočet a termíny stavby. Bylo pro nás příjemným zjištěním, že jak čas, tak rozpočet stavby byl přesně dodržen. Rovněž kvalita provedení je na velice vysokém standardu. Určite můžeme stavbu s fy Woodsystém jen doporučit.

manželé Kolouchovi
okres Hradec Králové
 


25.12.2014
Vezmu to trošku od zadu, protože až skutky, které se stanou a odstup času, ukazují reálnou hodnotu.Právě ted chybí pár dní do Nového roku 2015 a nám se v podstatě do puntíku splnil sen o novém bydlení.Nutno podotknout,že Woodsystem splnil,co bylo dohodnuto a to v kvalitě a úsílí tomu odpovídajícímu,termín předání,vstřícnost,flexibilita,ochota.....až jsme přemýšleli,zda v dnešní uspěchané a nepříliš spravedlivé době je možná taková kvalita.Jistě, nekteří namítali-zahájit stavbu v půli srpna a v prosinci hotovo? Já řikám ano,během stavby se nestalo, že by mě někdo ze zaměstnanců odmítl poskytnout detailní info o právě provedené práci a vše jsem pozorně sledoval a měl přehled. Nehledě na zpětné financování-žádné zálohy předem,až po práci. Woodsystem doporučuji těm,kteří nemají čas nebo praktické zkušenosti stavět sami a chtějí velmi rychle bydlet v kvalitním domě..prošli jsme téměř všechny nabídky konkurenčních firem(rok2014) a ačkoliv cena pro dané parametry domu u Woodsystému nebyla nejnižší, rozhodl celkový přístup k nám a seriozní jednání před,během,i ted po předání stavby.

manželé Jančíkovi
okres Žďár nad Sázavou 


10.12.2014
Na webové stránky Woodsystemu jsme zabrousili v létě o dovolené zcela náhodou, kdy jsme se začali zajímat o naše budoucí bydlení.Slyšeli jsme, že od této firmy někdo v rádiu vyhrál dům, tak proč se nemrknout...  Recenze od zákazníků nás naprosto ohromily a popravdě jsme jim ani nevěřili, vždyť, kdo by uvěřil - v dnešní době plné spěchů, plateb předem, neplnění závazků. Rozhodli jsme se navštívit majitelé již postavených domů v našem okolí a byli jsme mile překvapeni, opět jsme je podezřívali, že jsou zaplaceni od fimy, nebo že dostali za šíření dobrého jména velkou slevu na dům. Tímto se Woodsystemu omlouváme, ale nezlobte se, nevěřili jsme, že je to možné. Po osobní schůzce s panem Suchým ve Žďáru jsme opravdu uvěřili a začali si hledat pozemek. Nepoptávali jsme domy u žádných dalších firem, prostě jsme vsadili na férové jednání, profesionalitu, průhledné financování a neuvěřitelnou rychlost celé stavby. Stavební povolení jsme obdrželi 16.7. a ještě týž den byly započaty výkopy na základovou desku, dům nám doslova rostl před očima a připadali jsme si, že se nám staví sen. Dům byl hotov na konci listopadu, opravdu za 4,5 měsíce. Je krásný a my už se na bydlení moc těšíme. Pan projektant nám ho pomohl vyladit podle našich představ a potřeb vzhledem k financím, světovým stranám, vjezdu a počtu místnotí. Jsme opravdu spokojeni a touto cestou děkujeme celému týmu Woodsystemu za vstřícné jednání, ochotu a skvěle odvedenou práci. Kéž by takových firem bylo více! Přejeme Vám hodně spokojených zákazníků.

manželé Netušilovi
okres Chrudim 


9.12.2014
Když jsme se před nedávnem rozhodli, že si vybudujeme náš vysněný domeček, dlouho jsme váhali, zda zvolit osvědčenou zděnou variantu či dřevostavbu. Od první chvíle nás to spíše táhlo ke dřevostavbě, ale neustále nám ji někdo rozmlouval. Naštěstí jsme se nenechali zviklat. Začali jsme shánět informace o firmě Woodsystem, na kterou jsme slyšeli jen samou chválu. Již při první schůzce jsme byli zaskočeni naprosto profesionálním, ale hlavně milým a přátelským jednáním pana Suchého, navštívili jsme pár vzorových domků a bylo rozhodnuto! Po kolotoči vyřizování na úřadech jsme konečně v dubnu 2014 poprvé svépomocí kopli do země a po předání základové desky už jsme si jenom užívali pohled, jak nám náš domeček doslova roste před očima. Během výstavby šlo vše podle plánu a případné malé nedostatky byly vždy k naší spokojenosti odstraněny. Rychlost byla neuvěřitelná, stejně tak jako party skvělých lidí, kteří nám vždy ochotně odpověděli na naše neustálé otázky. Je to až neskutečné, ale v září 2014 jsme drželi v ruce klíče a podklady k našemu novému domu a my se mohli pomalu začít zařizovat. Při pohledu zpět velice rádi s úsměvem vzpomínáme na perfektní a nezapomenutelnou spolupráci s vámi.

Tímto bychom chtěli velmi poděkovat celé firmě Woodsystem za splnění našeho snu o krásném domově. Usmívající se

Šárka Palasová  a Lukáš Starý
Poděšín 


10.11.2014
Rádi bychom touto cestou poděkovali celému týmu Vaší firmy. Spolupráce s Vámi probíhala pod  heslem: „nic není problém“. A skutečně nebyl.

Při prvním oslovení nám firma ihned nabídla seznam realizovaných i rozestavěných staveb v námi vybrané lokalitě k návštěvě. Naše rozhodnutí stavět s touto firmou podpořil i systém financování (platí se až za provedenou práci) a jejich vstřícné a rychlé jednání a také kvalita používaných materiálů. V roce 2011 jsme tedy uzavřeli smlouvu na stavbu našeho domu. Zbývalo už jen stavební povolení a do půl roku jsme měli bydlet. Bohužel na stavební povolení jsme, díky průtahům stavebního úřadu, museli čekat ještě skoro tři roky. Za tu dobu jsme několikrát měnili vnitřní dispozice domu a každou chvíli jsme říkali, že příští měsíc již budeme mít stavební povolení a začneme. Firma Woodsystem celou dobu trpělivě čekala a byla připravena ihned kdykoliv začít stavět. Na konci roku 2013 jsme konečně dostali stavební povolení a v listopadu se ihned začala dělat základová deska. V lednu 2014 se začala stavět samotná stavba. Dokončený dům nám byl předán po 35 stavebních dnech v květnu. Stavba probíhala rychle, vše na sebe navazovalo, všichni řemeslníci odvedli velmi kvalitní profesionální práci. Se všemi zúčastněnými lidmi byla skvělá komunikace a spolupráce. Za celou dobu od uzavření smlouvy po předání stavby nedošlo k navýšení nákladů a konečné ceny stavby.

Na začátku nám přišlo nemožné, že by vše mohlo probíhat tak rychle, jednoduše a bez zbytečných průtahů. Všichni, kteří s námi spolupracovali, byli velmi profesionální, vstřícní a milí s osobním přístupem. V dnešní době opravdu zázrak. Firmu Woodsystem můžeme všem, kteří chtějí stavět dřevostavbu, jen doporučit.

Děkujeme

manželé Zikmundovi
Praha 


23.9.2014
Vážený Woodsysteme,

tímto bychom chtěly nastínit pohled všem, kteří ještě váhají či jsou plně rozhodnuti  s Vámi stavět.

Naše přání bylo jediné: Mít svůj vlastní dům, ve kterém se nám bude hezky bydlet, bude nám dobře sloužit a to pokud možno co nejdříve. Představu domu jak  by měl vypadat jsme měli a tak jsme mohli začít s výběrem firmy, která nám domeček postaví. Bohužel jsme se setkali s reakcí, která nás překvapila, firmy nás vyslechly ale místo rady nám nabízely svoje návrhy, které nesplňovaly naše představy, smlouvy k podpisu byly nesrozumitelné  a co víc chtěly šílené zálohy předem. Oslovily jsme firmu  Woodsystem, která si nás získala svým jednáním. Přijel za námi p. David Šiller vyslechl naše přání, informoval nás o stavbě domu, probral s námi stavební materiál  prostě jsme probrali vše důležité  o realizaci domu. Dostali jsme i doporučení na finančního poradce, který nám vyjednal financování. Zaujalo nás financování -žádné zálohy předem ale až po dostavění není to fajnUsmívající se a jestli Vás zajímá smlouva- jednoduchá, jasně srozumitelná, žádné háčky. Vše dopadlo samozřejmě tak že jsme si plácly a opravdu tohoto rozhodnutí nelitujeme. Před zahájením stavby nás čekal koloběh neskutečného běhání po úřadech, vyřizování povolení a dořešení  financování .Byl to kolotoč starostí, nervů, které bychom nikomu nepřáli. Teď ale nelitujeme. Firma začala stavět koncem února 2014 a náš sen se splnil 29.6.2014 kdy jsme se nastěhovali. Po celou dobu stavby jsme se  potkávali s týmem lidí, kterým patří velký DÍK za jejich pečlivost, ochotu, pracovitost a úsilí, vynaložily  svoje síly na 150%.Vše na čem jsme byli domluveni se zaznamenalo  do stavebního deníku, pokud nastala nějaká změna, vše  se obešlo bez problému. Tento tým i přesto, že byly z jiného konce republiky, svoje rodiny nevidí i několik dnů působí jako jedna velká rodina.

Velký dík patří především p. Suchému, který přistupuje ke svým klientům férově, je vidět, že máte Vaši práci rád a že ji děláte s láskou a péčí, děkujeme  za řešení veškerých situací, vyřešíte  věci, které připadají neřešitelné Usmívající se.Dále bychom chtěli poděkovat technikovi p. Černému, dal jste nám užitečné rady na co při stavbě nezapomenout, děkujeme za Vaši trpělivost při změnách, které byly někdy na poslední  chvíliUsmívající se

Celému týmu velice děkujeme za splnění našeho snu a přejeme Vám spoustu spokojených zákazníků.

S pozdravem

Petr Vejsada a Andrea Růžková
Čechtice


6.9.2014
Vážený Woodsysteme,

konečně jsem si našla čas napsat naše vyjádření k Vaší práci. Celé léto bylo pro nás velmi hektické, neboť díky Vám jsme se stěhovali a zařizovali si nový dům. Chtěli jsme vše stihnout před začátkem školního roku, naše děti už byly přihlášeny do nových škol v našem novém bydlišti v Kralupech n.Vlt. Díky Vám a Vaší výborně odvedené práci, včetně všech dokumentů týkajících se stavby máme také již v ruce "papír" od MÚ, stavební odbor - "Souhlas s užíváním stavby" a také jsme držiteli popisného čísla. Pro mnohé známé a přátelé je to neuvěřitelné, když stavba našeho nového domu započala teprve v polovině února 2014. Po zabydlení přišli na řadu takové přízemní věci jako instalace satelitu a připojení k siti, což nebylo nijak náročné. Všechny rozvody pro tyto záležitosti jsou v domě dobře připravené. Horší to bylo s aktivitou místních internetových firem, měli by se od Vás učit, jak se chovat k zákazníkovi....

Ještě jednou Vám moc děkujeme za Váš přístup, Vaší odvedenou práci i Vaší důvěru k nám. Vždy jste totiž odvedli velký kus práce a po našem odsouhlasení jste teprve požadovali jeho zaplacení. Také oceňujeme, že i po oficiálním předání stavby od Vás, jste vždy ochotni nám rychle poradit, co se týče užívání domu. Náš domek je jednoduchý, ale i tak pohodlný pro rodinu se 3 dětmi. Děkujeme i našim kamarádům, kteří s Vámi stavěli rok před námi, a umožnili nám sledovat celý proces výstavby, naše volba Woodsystemu byla jasná!

Petra a Vojtěch Richterovi
Kralupy n.Vlt



29.5.2014
Vážený Woodsysteme,

záměrně Vás oslovujeme jako firmu, jelikož Vy jako celek, jako dobře sehraný tým, jste nám dopomohly nejen snít svůj sen o příjemném bydlení ale také si ho splnit a žít v něm. I přes to, že je náš dům již postavený a my si ho dále upravujeme a vylepšujeme, stále jsme teprve na začátku dlouhé cesty kdy nám bude dobře a bezstarostně sloužit, v to jsme přesvědčeni. Jsme mladí lidé, kteří rozhodně neskočili do stavby s Vaší firmou jen tak bez rozmyslu. Obavy byly, tady si není důvod si něco nalhávat, kdo si nezkusil v dřevostavbě bydlet a žít, asi nemůže úplně pochopit. Důležité pro nás byly reference od našich kamarádů, kteří s Vámi stavěli o pár let dříve. Už tam jsme pochopili některá specifika těchto staveb, ať už je to rychlost výstavby, vlastnosti domu v létě, v zimě, životnost domu, a samozřejmě i cenové hledisko. Ze všeho nejvíc jsme kroutili hlavou nad jednáním firmy Woodsystem. Chválu můžete slyšet z různých stran, stejně tak jako negaci, ale my slyšeli jen chválu a o úžasném přístupu. Za nás musíme říct, že se vše potvrdilo a my jsme maximálně spokojeni, jak s jednáním se všemi zaměstnanci firmy tak se samotným p.Suchým.
Asi to vyzní úsměvně, ale kdo stavěl dům, ať nám klidně napíše, zda se mu někdy povedlo zajít si posedět (po práci na domě) s řemeslníky a o Vaší stavbě si v klidu a pohodě popovídat, probrat jejich život, svůj, provedené stavby, techniku stavby apod. věci. My se tomu ještě teď smějeme (v dobrém), protože stavba domu je zážitek, a my jsme se stavbou opravdu žily, každého pracovníka na našem domě jsme si vážili a pozorně jim naslouchali, protože jsme věděli, že do něho dává kus svého života, ten dům se nepostavil přece sám za 2 dny...

Jsme na startovní čáře, Woodsysteme, nejpozději 1.7.2014 začínáme bydlet! :)

Děkujeme všem co přidali ruku k dílu.

Lukáš Klika a Martina
Kosořice u Mladé Boleslavi


27.4.2014
Na začátku stála myšlenka postavit si rodinný domek vlastníma silama.  Ale po zhodnocení všech pro a proti jsme se rozhodli, že si domeček necháme postavit. Nastalo období kdy jsme si zjišťovali jaký rodinný dům by byl pro naši mladou rodinu nejlepší. Vyhrál to dřevodomek. Ale kde sehnat solidní firmu? Neutečou nám s penězi? Tak to byly první naše myšlenky. Smějící se Začali jsme hledáním po internetu a objevili pár firem, které se tím to zabývají. Oslovili jsme je a zeptali se jich na pár otázek. Až jsme došli k firmě Woodsystem, která se nám zdála nejsolidnější. Po domluvené schůzce jsme se sešli přímo s majitelem panem Suchým. Pan Suchý na nás udělal velký dojem, vše nám vysvětlil a hlavně nás ujistil, že veškeré finance které se prostaví budou financovány zpětně. Tím nemohlo dojít k tomu, čeho jsme se nejvíce obávali. Za nedlouho jsme podepsali smlouvu a začalo se stavět. Během pár dní byla základová deska hotová a začalo se se stavěním. Nikdy jsme si nemysleli, že to bude až takový fofr. Jedna parta střídala druhou. Taková organizace se vidí málo kde. Vše na sebe krásně navazovalo a nedocházelo k žádným časovým prodlevám. Než jsme se nadáli, dřevodomek stál v plné parádě. Od prvního kopnutí do země po stěhování necelých 5 měsíců. Prostě paráda. 

A jak hodnotíme stavbu s odstupem 3 let? Jedním slovem super. Velká úspora energií. Za celou dobu se neobjevil žádný problém. 

Tímto bychom rádi poděkovali všem pracovníkům firmy Woodsystém za výborné jednání, vystupování a hlavně za perfektně provedenou práci.

Děkujeme.

manželé Lukešovi
Zubří 



9.4.2014
"Před rokem a půl jsme začali uvažovat o vlastním domečku. Naplánovali jsme si návštěvu veletrhu bydlení, střádali letáky, googlovali na internetu a zvažovali naše finanční možnosti. Nechali jsme si vypracovat kalkulace od několika firem a navštívili vzorové domky.

O společnosti WOOD SYSTEM jsme se dozvěděli od našeho kamaráda. Domluvili jsme si schůzku s panem Suchým a začali pracovat na našem vysněném útulném domečku. Jednání bylo velmi příjemné, v podstatě bylo možné domluvit se téměř na čemkoli. Sjednání financování nebylo komplikované, protože WOOD SYSTEM nevyžaduje platby předem, což rozhodně není běžné. První faktura byla vystavena, až když domeček z velké části stál. V průběhu stavby jsme se setkávali s přátelským přístupem jednotlivých pracovních skupin. Všichni ochotně a profesionálně odpovídali na naše neustálé dotazy a  vycházeli vstříc našim časovým možnostem. Celou dobu jsme byli velmi spokojeni, stavba probíhala hladce a bez komplikací. I náš stavební dozor byl s prací týmu WOOD SYSTEM spokojen a nedostatky, které občas nacházel, byly opravdu jen drobnosti. Takže, když se nám někdo zmíní, že by si rád nechal postavit domek, velmi rádi mu bez váhání WOOD SYSTEM doporučíme.

Celému týmu společnosti WOOD SYSTEM moc děkujeme. Jsme velmi spokojeni s přístupem, kterého se nám od Vás dostalo. Přejeme Vám mnoho tak spokojených klientů, jako jsme my."

JUDr. Jiří Váňa a Ing. Ivana Váňová
okres Praha-východ 


8.4.2014
Když jsme v našem okolí oznámili, že budeme stavět rodinný dům, všichni nám přáli upřímnou soustrast, hodně trpělivosti a hlavně pevné nervy. 
Po zhruba sedmi měsících sedíme v našem novém obývacím pokoji, houpeme novorozeného synka a říkáme si, že ani jedno z výše zmiňovaného nebylo ve větší míře potřeba. Štěstí jsme v průběhu celé realizace měli také požehnaně, ale jen to samotné by jistě nestačilo.
Přátelské jednání a maximální vstřícnost všech zaměstnanců Woodsystému pro nás byla milým překvapením, leč by se pro někoho mohla zdát samozřejmostí. Ale důvěra ze strany pana Suchého, kterému v některých dohodách s námi namísto mnohastránkových smluv stačilo čestné slovo muže, byla pro mě šokující. Takovou spolupráci člověk často nepotká a my si jí moc vážíme.

David a Hanka Titěrovi
okres Praha-západ 

4.2.2014
Pro firmu WOOD SYSTEM jsme se rozhodli po návštěvě známých a musíme konstatovat, že co jsme se o nich dozvěděli, bylo pravda. Nemůžeme nic jiného než se přidat ke spokojeným zákazníkům. Vše co bylo domluveno před zahájením stavby, platilo po dobu realizace. Krátké shrnutí, proč doporučujeme firmu WOOD SYSTEM:

rychlá realizace stavby 

vysoká variabilita provedení

korektní jednání

výborné tepelné izolační vlastnosti (již jsme měli možnost poznat; stavbu jsme zahájili v 10/2013 a  v 11/2013 jsme již přebírali hrubou stavbu a nyní dokončujeme interiér – únor 2014)

kvalitně provedené stavební práce

nízké pořizovací náklady a hlavně dodržení ceny dle smlouvy

Ještě bychom chtěli poděkovat panu jednateli, panu Suchému, za profesionální a zároveň lidské jednání.

manželé Horákovi
Brno


1.11.2013
Dlouhou dobu jsem na trhu hledal firmu, která postaví hrubou stavbu domu se zárukou. Mnoho firem nám nabídlo své služby, ale všechny po nás požadovali na stavbu finanční zálohu. Dejte někomu koho vidíte jen krátce peníze na stavbu domu. Nevěděli jsme jak dál pokračovat. Pak jsme na internetu objevili firmu  WOOD SYSTEM, která nám nabídla postavit dům  rychle a levně s  bydlením a s úsporným provozním režimem. Na dotaz jak se budou provádět platby,  nám odpověděl p. Suchý -  „až po dokončení stavby“, což nás příjemně překvapilo. Než firma začala stavět předcházelo několik návštěv s projektantem (doporučeným majitelem firmy p. Suchým ), který nám vytvořil dům podle našich představ.

V blízkém okolí jsme navštívili dům postavený firmou WOOD SYSTEM a reference spokojeného  zákazníka z Lázní Bohdaneč,  splňovaly naše představy o bydlení a jen nás utvrdily v našem záměru. Roční spotřeba el. energie se pohybuje 19.000 - 21.000 Kč. Na základě zjištěných referencí jsme se přesvědčili o správné volbě pro dřevostavbu.

Na základě toho jsme podepsali smlouvu o dílo a co se dělo potom jsme se nestačili divit. Rychlost jakou firma dům stavěla byla neuvěřitelná, dodržování termínů, ochota, velmi solidní jednání. Velmi oceňuji přístup firmy, když vznikl problém, ihned  nás firma  kontaktovala a na problém upozornila. Sjednala si schůzku na místě stavby a závadu odstranila. Na stavbě pracovala spousta pohodových lidí, kteří měli vždy dobrou náladu a v případě našich laických dotazů nám ochotně poradili. Děkuji všem, kteří se na této stavbě podíleli počínaje p. Suchým, p. Černým  a ostatními lidmi, kteří se na stavbě podíleli.  Můžeme pouze závidět úžasnou partu lidí, která se dnes málokde vidí.  Organizační schopnosti firmy jsou velmi dobrá a rád firmu doporučím svým přátelům.

Stavěli jsme jen hrubou stavbu, ale i přesto nám firma poradila a doporučila jak dál pokračovat. Na  dokončení stavby nám ještě doporučila firmy, které jsou pro nás cenově zajímavé.

Děkuji za spolupráci a přeji Vám hodně pracovních úspěchů. 

S pozdravem velmi spokojení manželé Košťálovi
okres Pardubice 


30.10.2013
Když jsme se rozhodovali, kdo nám postaví dům, vsadili jsme na příjemnou komunikaci, možnost nechat si postavit cokoliv nás napadne podle našeho přání a samozřejmě na reference několika našich známých, kteří s touto firmou již spolupracovali. Nyní se blíží druhá zima, na kterou se budeme dívat z oken našeho nového domu a kolem nás se staví. Přátelé se ptají, jak jsme budovali my. A my rádi vzpomínáme na firmu, která nás příjemně překvapila vstřícným a ochotným jednáním všech zaměstnanců, s kterými jsme se setkali. Rychlým řešením drobných problémů, které se při stavbě vždycky najdou. Některé rady a nápady řemeslníků, kteří na našem domečku pracovali, oceňujeme teprve s postupujícím časem. A je znát, že dobře věděli, co říkají. Že tahle firma má zkušenosti, které dokáže uplatnit a předat. Když občas přijde hovor na stavění domů, většinou začínáme věty slovy: "To nebyl prob  lém.." nebo "Domluvili jsme se s firmou..". Potkáváme lidi, kteří u své stavby tyto věty nepoužívají, a jsme rádi, že naše volba padla tenkrát právě na Woodsystém.

manželé Bořkovi
okres Svitavy


21.10.2013
Když jsme se rozhodli stavět rodinný dům, vůbec jsme nevěděli, kterou firmu vybrat, neměli jsme ani jasno, zda chceme cihlový dům nebo dřevostavbu, začali jsem proto pátrat po známých a příbuzných a zjišťovat reference na stavební firmy a navštěvovat již postavené domečky. Nejlepší reference jsme dostali na firmu Woodsystem ve Zďáře nad Sázavou. Ohlasy na tuto firmu byly až neuvěřitelně dobré, proto jsme si řekli, že minimálně za jednu návštěvu to stojí. 
Z první schůzky jsme odcházeli úplně nadšení, přišli jsme si jak ve snu, tak profesionální, ochotný a zároveň přátelský přístup jsme do té doby u žádné firmy nezažili. Měli jsme jasno, já byla na rizikovém téhotenství, manžel služebně často pryč, potřebovali jsme především spolehlivou a ochotnou firmu, pro kterou je zákazník na prvním místě. Stavební povolení jsme dostali koncem října a nevěřili jsme, že bude firma schopná v takto pozdně podzimním období začít stavět. Firma Woodsystem nám ale slíbila, že z porodnice pojedeme rovnou do domečku, termín porodu byl v květnu a díky perfektní připravenosti, ochotě a spolupráci se se stavbou začalo hned druhý den po obdržení stavebního povolení. Stavba probíhala hladce, vše tak nějak navazovalo, firma nás průběžně o všem informovala, když se náhodou vyskytl nějaký malý problém, hned nás kontaktovali a navrhli řešení. Byli jsme opravdu moc spokojeni. A přesto, že jsme začali stavět v nejhorším možném období, prakticky na zimu, začátkem května nám firma dům předala a my jeli z porodnice opravdu přímo do domečku.

Recenzi píšu záměrně až rok poté, co v domě bydlíme, abych mohla říct, zda se v prvním roce objevily nějaké problémy a s radostí můžu říct, že kromě toho, že si barák trošku sedl (což se dá samozřejmě předpokládat a byli jsme o tom dopředu i informováni), tak jsme nemuseli vůbec nic reklamovat a nic řešit. Často slýcháme od sousedů, jak museli již reklamovat to a to, ale my jsme v domě moc spokojeni a žádnou reklamaci jsme řešit nemuseli.

Nejlepší na tom všem je, že většina lidí, co má stavbu za sebou, řekne, že už by v životě znovu nestavěli, že na to období vzpomínají jako na jedno z nejhorších období ve svém životě. My ale můžeme upřímně říct, že na období stavby domečku, vzpomínáme moc rádi, jako na velmi příjemné období.

Firmu Woodsystem můžeme vřele doporučit.

manželé Urbanovi
okres Žďár nad Sázavou
 


9.8.2013
Po první schůzce s p. Suchým jsme si říkali, že jsme se přesunuli v čase mimo Česko. Profesionální přístup, ochota cokoliv řešit, financování stavby atd. 
Oba s přítelkyní jsme spíše konzervativnější, opatrnější a spořivější typy tak jsme si říkali, že ve Woodu je všechno tak ideální, až k neuvěření, že to zavání nějakou levotou Usmívající se. Nicméně po dalším hledání firmy, která nám postaví náš dům jsme se přece jen rozhodli pro Woodsystem – co když na tom všem bude něco pravdy Usmívající se ?

Vážení, je to k neuvěření, ale vše funguje od A až do Z, jak bylo řečeno při prvních schůzkách. Nechceme zde psát romány, takže Vy, kdo chcete stavět dům a fandíte dřevostavbám navštivte firmu Woodsystem. STOJÍ TO ZA TO !!!!!!!!!!!!

Woodsystem  = kvalita, rychlost, profesionální a férový přístup

Děkujeme pane Suchý, děkujeme Vám všem

Kéž by v naší zemi bylo takových firem víc !!!!!

Marek Liška a Ludmila Jašková
Říčany


29.7.2013

Když jsme se rozhodli stavět rodinný domek, stačila už jen maličkost, najít, v dnešní době, solidní firmu. Firmu, která dům postaví kvalitně a hlavně dostaví. Nebude uměle navyšovat cenu a, co bylo hlavní, kdo mi zaručí, že když dám zálohu a řádně zaplatím "předem" dostanu za tyto peníze to, co bylo ve smlouvě sjednáno. Navštívili jsme spoustu známých i neznámých firem, ale žádná z nich nesplňovala naše přání. Na internetu jsme našli firmu Wood system, protože její sídlo je blízko lokality naší stavby, rozhodli jsme se zkusit štěstí tam. Již při první návštěvě bylo rozhodnuto, tato firma nám postaví náš dům. Pan Suchý nás velice překvapil svým přátelským a zároveň profesionálním vystupováním a hlavně solidní nabídkou. Firma Wood system nepožaduje zálohy předem, rychlost stavby, pevně dohodnutá a dodržená cena stavby, ukázka, jak stavba probíhá do nejmenších detailů, možnost kontaktu s majiteli již postavených domů, vyřízení stavebního povolení a příprava projektu, cena pro nás přijatelná, možnost volby na klíč nebo vlastní dokončení, cenné rady ke stavbě.....Co je hlavní - celá stavba proběhla bez problémů, vše na sebe navazovalo velice rychle, stavbu koordinoval stavbyvedoucí firmy a pan Suchý se také často zajímal, zda je vše v pořádku a jsme s výsledky spokojeni. Závěrem chci poděkovat všem pracovníkům firmy Wood system za prvotřídně a profesionálně odvedenou práci. Wood system doporučuji všem, lepší firmu nenajdete! Kdo nevěří? Ať tam běží.

Jitka a René Boháčovi
Moravec


11.6.2013
V krásném domečku od firmy WOOD SYSTEM  vzpomínáme na nezapomenutelné zážitky s charismatickým človíčkem Radkem Suchým. Jeho profesionální team, nabídka financování na míru a garance rychlosti výstavby nás ohromila.

Neuvěřitelné se může stát skutečností

Jitka Gerbrichová, Miroslav Wendl
okres Jihlava

  

27.5.2013
Když jsem se rozhodl stavět domek, bylo pro mě prioritou:kvalita za rozumnou cenu, rychlost, a energetická úspornost.

O firmě WOODSYSTEM jsem se dozvěděl na internetu a jelikož má sídlo blízko mého bydliště, rozjel jsem se pro informace.
Po příjezdu jsem byl mile překvapen z chování pana Suchého, všechny moje požadavky si vyslechl, případně mě poradil co 
by bylo lepší...prostě profesionální přístup. Bez váhání mě nabídl kontakty na domy co realizovali v nedalekém okolí.
Ti zakazníci firmy WOODSYSTEM které jsem navštívil, byli všichni spokojení až se tomu nechtělo věřit...Zjištoval jsem ohledně firmy
co se dalo a moc negativních ohlasů jsem nezjistil... Z ostatních firem co jsem vybíral, tak jsem se nesetkal s tak profesionálním přístupem jak u p.Suchého...tímto bych chtěl celému týmu poděkovat za profesionální přístup a kvalitně odvedenou práci. Bydlení je příjemné, a hlavně finančně nenáročné. Firmu WOODSYSTEM bych vřele doporučil jak přátelům tak i rodině. 
Děkuji všem.

Jan Trojan
Velké Meziříčí

 

24.3.2013
Vždy jsem se bál pustit se do stavby rodinného domu, hlavním důvodem byly špatné zkušenosti mých přátel se stavebními firmami a stres s tímto spojený. Nakonec jsem ale  navštívil několik mých kolegů lékařů, kterým stavěla rodinný dům firma Wood system a i když to jsou lidé nároční, tak prakticky všichni firmu positivně hodnotili. Na podzim 2011 jsme zahájili stavbu, fasádu jsme dokončovali v průběhu roku 2012. Během stavby se pochopitelně objevily problémy, ale vždy se firma snažila nalézt řešení a stavěla se k vzniklým situacím čelem a komunikovala. Především tímto chci poděkovat panu ing. Černému, nebylo to vždy jednoduché. To bylo a je pro mne velmi důležité. Pokud celou naši spolupráci hodnotím s odstupem času, tak mohu zodpovědně říci, že budu patřit k dalším, kteří budou firmu Wood system doporučovat nejen kolegům, nýbrž i rodinným příslušníkům.


S díky  

MUDr. Petr Víšek
okres Svitavy

 

21.3.2013
Chtěl bych se s Vámi podělit o dobrou zkušenost. 
Každý kdo se rozhodne místo bytu pro dům, tak je vystaven rozhodnutí, zda koupit starý nebo stavět nový. Po vlastních zkušenostech ze starého domu jsme se s manželkou rozhodli pro stavbu nového, a to i přes upozornění a rady rodiny a přátel, o tom jak nespolehlivé stavební firmy jsou atd… Po zjištění všech možností na trhu jsme se rozhodli pro dřevostavbu. Šlo nám hlavně o rychlost, kvalitu, nízkou energetickou náročnost, a samozřejmě cenu RD. Při samotném výběru stavební firmy jsme oslovili cca deset společností. Mezi posledními byla i společnost WOOD SYSTEM, kterou jsme si nakonec vybrali. Přesvědčil nás osobní přístup a příjemné jednání p. Šillera a p. Suchého. Dále přímé reference lidí, kteří již s woodsystémem stavěli. Při návštěvě webových stránek jsme narazili právě na tyto vyjádření klientů a nevěřili jsme jim, říkali jsme si, že je to podvrh. Opravdu jsme nemohli uvěřit, že by v této době byla společnost, která staví kvalitně a spolehlivě, a má tak kladné reference. No vidíte a ona existuje...:). Sami jsme se při stavbě našeho domku přesvědčili. Výstavba probíhala dle plánu, příjemně nás překvapila komunikace, ochota a profesionalita řemeslníků na stavbě. Firmu WOODSYSTEM mohu jen doporučit, hlavně pro příjemné a solidní jednání všech zaměstnanců, zájem o klienta a jeho spokojenost.

Ještě jednou velké díky všem ve Woodsystemu.

G. a M. Napravilovi
Lstiboř



1.3.2013
Když jsme se rozhodovali o stavbě rodinného domku "na důchod", studovali jsme pečlivě všechny aspekty tohoto nelehkého kroku. Sbírali jsme informace od známých a pročítali diskusní fora na internetu. Po zkušenostech kolegů z práce a známých bylo zřejmé, že stěžejním bodem našeho rozhodnutí bude volba té "správné" stavební firmy.Od začátku jsme byli rozhodnuti pro dřevostavbu. Kontaktovali a navštívili jsme ať již přímo nebo na veletrzích cca 6 firem. Náš výběr se postupně zužoval a ve finále zvítězil Woodsystem. Prošli jsme si asi 5 staveb, které Woodsystem realizoval a ptali se stavebníků na jejich zkušenosti.Vše znělo až příliš optmisticky , což bylo ještě více umocněno jednáním s panem Suchým přímo v sídle firmy. Bylo opravdu neskutečné, že při vlastní realizaci, která probíhala v roce 2011, vše fungovalo tak, jak bylo na začátku slíbeno.Veškeré etapy stavby na sebe plynule navazovaly, placení bylo vždy až za realizované práce a po 6 měsících bylo "vymalováno". Ne, že by nebyly během stavby problémy, ale pokud byly, tak byly promptně řešeny. Věděli jsme, že lépe jsme snad vybrat stavební firmu nemohli. Vše bylo umocněno ještě tím, že jsme stavěli "dálkově" (bydlíce 230km od reallizace stavby) a nemohli tudíž průběh stavby denně kontrolovat. A jako perličku, kterou dávám k "dobrému" všem návštěvám, které k nám přijdou, uvádím, že ve stejný den, kdy jsme na stavebním úřadu obdrželi dopoledne stavební povolení, jsme pak následně po obědě podepsali smlouvu na Woodsystemu a po návratu na stavební pozemek jsme našli bagristu a 2 pracovníky připravené "kopat" základy. Sci-fi ?  Ne, realita. Nezbývá než vyslovit opravdové uznání všem pracovníkům firmy za profesionální přístup jak v kanceláři, tak v terénu a popřát jim hodně spokojených stavebníků, takových jako jsme my.

Ekslerovi
okres Žďár nad Sázavou

 

28.2.2013
Když jsme zvažovali výstavbu domu, kontaktovali jsme několik firem, které nás odbili strohým emailem „Váš dům jsme nacenili na tolik.“  Ani si nedali práci udělat podrobný rozpis, popřípadě alespoň zavolat…Už jsme ztráceli naději, jestli vůbec na trhu existuje solidní firma. Až jsme při brouzdání na netu objevili Woodsystem. Odeslali plány domu emailem a druhý den jsme byli telefonicky kontaktováni obchodním zástupcem, že pracují na nacenění domu. Po několika dnech jsme obdrželi podrobnou cenovou nabídku v našich požadavcích, která byla neměnná až do ukončení stavby. Také nás navštívil obchodní zástupce, který nám firmu Woodsystem představil. Velmi nás tento osobní přístup oslovil. Nadále už vše probíhalo rychle a hladce. Osobní setkání s panem Suchým nás utvrdilo, že jsme na správné „lodi“. S technikem panem Černým jsme domeček probrali a doladili do nejmenších detailů. Musíme napsat, že jsme se dlouho nesetkali s tak milým, lidským a profesionálním přístupem. Výstavba probíhala podle daného harmonogramu. Jelikož jsme si rozvody elektřiny, vody a topení dělali svépomocí, tak obzvlášť se sádrokartonáři jsme strávili nejvíce času a tady musíme jen chválit, výborná spolupráce a komunikace. Dům byl předán v termínu. Nadále nás potěšilo, že jsme nemuseli platit předem žádné zálohy, vše probíhalo až po ukončení určitých etap stavby.

Tímto bychom chtěli poděkovat firmě Woodsystem  za realizaci našeho snu.

S pozdravem

Jan a Daniela Deusovi 
Praha

 

27.2.2013
Výstavbu rodinného domu jsme zadali firmě WOODSYSTEM, s.r.o., na základě doporučení spokojeného zákazníka, kdy jsme měli možnost si na 2 realizovaných stavbách ověřit kvalitu jejich realizací, a musíme konstatovat, že jsme s provedením stavby byli po celou dobu maximálně spokojeni. Firma WOODSYSTEM, s.r.o., realizovala stavbu v dohodnutých termínech, v požadované kvalitě a sjednané ceně, kdy i přes některá specifika stavby a vícepráce se cena oproti smlouvě o dílo zásadním způsobem nezměnila. Velice jsme oceňovali skladbu pracovníků, kteří stavbu realizovali, neboť se jednalo o pracovníky zkušené, schopné a ochotné reagovat na naše přání či pokyny našeho stavebního dozoru, schopné velice flexibilně řešit drobné nedostatky realizace výstavby domu k precizaci stavby a k naší spokojenosti, to vše přesto, že stavba byla realizována mimo obvyklou působnost firmy, a to na severu Čech . Stran ceny díla nás mile překvapilo také to, že konkurenti firmy WOODSYSTEM, s.r.o., v našem regionu byly schopni cenové nabídce WOODSYSTEMU konkurovat toliko za cenu snížení kvality díla, např. zateplení apod., a za cenu úhrady záloh před zahájením stavby, kdy v případě firmy WOODSYSTEM, s.r.o., byly úhrady za výstavbu vyžadovány až za odvedenou práci. V souhrnu můžeme firmu WOODSYSTEM, s.r.o., vřele doporučit všem zájemcům o výstavbu nemovitostí, kdy jejich pojetí výstavby a péče o zákazníka by mohlo a mělo být vzorem pro většinu konkurence v jejich oboru.

manželé Korpasovi
okres Liberec

 

27.10.2012
Vážená firmo WOODSYSTEM, při rozhodování ohledně výběru firmy, která nám postaví náš vysněný domeček jsem po jednání s  panem Suchým věděla, s kým budeme stavět.  Pravda, musela jsem přesvědčit mého muže, který je zastáncem zděných staveb. Na úvodní schůzce nám byly ukázány možnosti staveb v režii, kterou jsme uvedli. Postup výstavby, nacenění, které bylo po sepsání smlouvy o dílo dané, žádné zálohy předem, vždy až po odvedení práce a převzetí na stavbě. Rychlost jakou firma dům stavěla byla neuvěřitelná, dodržování termínů, ochota, velmi solidní jednání. Tak jako na každé stavbě se objevil problém. Velmi oceňuji přístup firmy, kdy nás hned kontaktovala a na problém upozornila, sjednali si schůzku na místě stavby a závadu odstranili. Na stavbě pracovala spousta pohodových lidí, kteří měli vždy dobrou náladu a v případě našich laických dotazů nám ochotně poradili. Děkuji všem, kteří se na této stavbě podíleli počínaje panem Suchým, p. Pospíšilovou, p. Černým, p. Kuncem, p. Ptáčkem, p. Polínkem……. Můžeme pouze závidět úžasnou partu lidí, která se dnes málokde vidí. Přeji Vám hodně pracovních úspěchů a tak spokojených zákazníků jako jsme my. S pozdravem

Dvořákovi
okres Žďár nad Sázavou 



21.8.2012
Jak se nám stavělo s WoodSystemem: Po zkušenostech našich přátel a známých jsme se stavby domu docela obávali. Pan Suchý a jeho firma WoodSystem nás ale přesvědčili, že se dům dá postavit i bez stresu a v pohodě. Jednání pana Suchého na nás vždy působilo dojmem, že jeho jediným zájmem je naše spokojenost. A tak to má být! Samozřejmě se pár drobností v průběhu stavby nepovedlo, ale všechny byly řádně vyřešeny k naší plné spokojenosti. Za rezervu celé stavby považujeme nedostatečnou komunikaci stavbyvedoucího s klientem v průběhu stavby. Chyběl koordinátor prací, který by nás podrobněji informoval, případně lépe řídil práci zaměstnanců. Někteří řemeslníci by mohli více přemýšlet o tom, co dělají. Určitě by to zabránilo některým zádrhelům. Celkový dojem přesto zůstal výborný a radost z nového domu, který vyrostl s lehkostí a v pohodě, neustává do současnosti. Pokud budeme ještě někdy stavět, tak určitě s WoodSystemem. Přejeme mnoho spokojených klientů!!!

Květa a Tomové Suchánkovi


5.4.2012
S bydlením v dřevostavbě od firmy WOOD SYSTEM realizované v roce 2007 jsme velice spokojeni. Při výběru firmy bylo naší prioritou rychlé pořízení kvalitní stavby, dispozice domu podle našeho přání a energetická úspornost. Všechny tyto body, zejména poslední, byly splněny k naší plné spokojenosti.

Helena a Radoslav Krajčovičovi
Domaželice



3.4.2012
Vybrali jsme dobře.

Před třemi lety jsme se rozhodli stavět. Naše představa a rozhodnutí bylo pro stavbu nízkoenergetického domku postaveného na klíč. Vymožeností internetu a systému vyhledávání začalo naše brouzdání po nabízených službách. Nejvíce nás zaujala nabídka WOOD SYSTÉM s.r.o. provozovna Žďár nad Sázavou, kterou jsme okamžitě oslovili a domluvili jsme si s jednatelem panem Suchým Radkem schůzku (srpen 2008). Neskutečné se stalo skutkem. Ochota, vstřícnost, rychlost, spolehlivost a i odbornost nás přesvědčila, že jsme na pravém místě. Už na této schůzce nám bylo přislíbeno, že budeme bydlet do 31.12.2008 (výběr projektu, nabídka a realizace) . Nevěříte, nevěřte bylo to přesně 15.12.2008, kdy jsme drželi v ruce klíče od vysněného domku.
Dodatečně děkujeme, děkujeme, děkujeme …….
Chcete bydlet bezstarostně a rychle ??? Určitě oslovte WOOD SYSTEM s.r.o.

Ing.Krenauer Alfréd
Nové Hrady


2.4.2012
"Při hledání stavební firmy jsme dostali nejlepší reference na firmu Woodsystem pana Suchého se sídlem ve Žďáru n.S.Bez problémů jsme od nich dostali kontakty na již postavené dřevostavby,abychom se sami přesvědčili o kvalitě a seriózním jednání firmy,což nám jinde nebylo umožněno.Už skoro 5 let spokojeně bydlíme a jsme velice rádi,že jsme si tuto firmu vybrali. Firmu Woodsystem bychom doporučili všem,kteří chtějí rychle,levně a spokojeně bydlet."

Sládkovi
Vojnův Městec


2.4.2012
Proč stavět s firmou Woodsystem?
Protože je to ve všech směrech spolehlivá firma.
Setkali jsme se se skvělým osobním přístupem. Pracují zde zkušení a milí lidé, kteří vyslechli naše požadavky a přání a dokázali nám vždy dobře poradit. Mohli jsme si v klidu prohlédnout domy, ve kterých už bydleli lidé. Jejich chvála a spokojenost s novým bydlením nás přesvědčily. Velkou roli také sehrál fakt, že cena byla pevně stanovena, termíny dodrženy a vždy jsme platili až za odvedenou práci. Náš stavbyvedoucí se o vše vzorně staral, party řemeslníků na sebe plynule navazovaly a tak není divu, že náš domek byl za 4 měsíce hotový. Také jsme velmi ocenili, že se po celou dobu pan Radek Suchý zajímal o průběh stavby a byl nám vždy k dispozici. Takovýto skvělý osobní přístup není u stavebních firem zrovna obvyklý. V našem domku bydlíme už 4 roky a nikdy jsme nelitovali rozhodnutí stavět s firmou Woodsystem. Ještě jednou bychom Vám rádi poděkovali a Vaši firmu vždy a všude rádi doporučíme. Přejeme Vám hodně spokojených zákazníků.

Jana a Rostislav Kainovi
Valeč



30.3.2012
Firmu WOOD SYSTEM všem doporučujeme!

Nejen to, že nám postavili krásný domeček, ale i velmi pozitivní a příjemné jednání pana Suchého a ochota všech jeho zaměstnanců a spolupracovníků, přispělo k tomu, že se nám dobře a kvalitně bydlí.

manželé Markovi
Nové Veselí


30.3.2012
Naše rozhodnutí nechat si postavit dřevostavbu vzniklo v období, kdy jsme se začali zabývat myšlenkou vrátit se na Vysočinu, kde máme s manželkou kořeny. A protože jsme plánovali stěhování velmi brzy, byl to i jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli pro tento způsob výstavby. Z počátku jsme byli velmi opatrní. Určitou obavu jsme měli jednak z dřevostavby jako takové, ale také ze slíbeného termínu. S ohledem na vstřícná, příjemná a konstruktivní jednání, která jsme se zástupci WOOD SYSTEMU vedli jsme začali věřit, že se vše se stihne jak má. Vše nakonec také dobře dopadlo. Dům byl předán ve slíbeném termínu a kvalitě. I když se v průběhu výstavby vyskytly drobné problémy, vše bylo vyřešeno rychle, v klidu a k naší maximální spokojenosti. Oceňujeme rovněž výbornou komunikaci ze strany celé firmy, vstřícnost, přátelské a příjemné jednání, které nás provázelo po celou dobu stavby našeho domu. Vážíme si také toho, že dané slovo bylo vždy dodrženo a nelitujeme, že jsme si vybrali právě tuto firmu a tento druh stavby. Při předání domu jsme se loučili spokojení a šťastní, že máme to, po čem jsme toužili – náš nový dům tam, kam nás srdce táhlo.

manželé Staňkovi, Hybrálec



29.3.2012
Se stavbou našeho vysněného domu jsme začali v roce 2005. Rozhodnutí o výběru stavební firmy nebylo jednoduché. Měli jsme strach z podvodných a nespolehlivých firem. Když jsme našli firmu Woodsystem a poprvé jsme se setkali s majitelem panem Radkem Suchým, byli jsme hned po prvním setkání rozhodnuti. Pan Suchý na nás udělal velmi solidní dojem.Přesvědčili nás slova, které říká svým zaměstnancům: „ Stavte každý dům tak, jako by byl váš vlastní. Když budou zákazníci spokojení, budete spokojení i vy, protože budete mít práci vy i já“. To se nám moc líbilo. Je to veliká pravda a moc firem se s tím v této době bohužel moc neřídí. Na každé stavbě se ukážou problémy, to je normální, ale záleží na tom, jak je s vámi kdo řeší. A to umí Woodsystem na jedničku. Byli a jsme velmi spokojení. Bydlíme už sedm let a musím říct, že to byla dobrá volba. V legraci říkám: „V příštím životě budeme stavět zase spolu, pane Suchý“. Hodně zdraví a ještě víc spokojených zákazníků.

Brabcovi



29.3.2012

Proč dřevostavbu?
Protože dřevo krásně voní, je příjemné na dotek a je na něho hezký pohled.
Proč dřevěný skelet neboli „two by four“?
Protože jsme chtěli vidět, jak se náš dům rodí, od prvního trámu, přes dřevěný skelet, který při zapadajícím slunci vypadal jako konstrukce chrámu, jeho zateplení huňatou minerální vatou a mistrné obložení fasády sibiřským modřínem.
Proč s firmou Woodsystem?
Protože jsme vybírali firmu, která už od prvního oslovení bude s námi udržovat kontakt, nebude chtít žádnou zálohu před začátkem stavby, postaví dům během 4 měsíců na klíč, ukáže nám nejen vzorový dům, ale i domy, ve kterých bydlí konkrétní lidé, nebude nás do ničeho nutit a také bude cenově pro nás přijatelná.
Nakonec jsme vybrali Woodsystem, protože tyto podmínky splňoval. Viděli jsme tři domy postavené touto firmou, spokojenost vlastníků a slova chvály bez přítomnosti majitelů firmy (což není tak obvyklé) nás doslova nalákala do Žďáru. A jsme moc rádi, že jsme se nechali nalákat.
Stavba domu proběhla bez problémů, party řemeslníků se úžasně doplňovaly, neměli jsme žádný stavební dozor, nebylo to potřeba, náš stavbyvedoucí Petr Kunc se o vše postaral a pan Radek Suchý se celou dobu zajímal, zda je vše v pořádku.
Byli jsme holt v dobrých a poctivých rukách a to je v této době hodně příjemné.

Irena Holcová a Jan Vránek
Praha-východ, Sluhy



29.3.2012
Spolupráce se společností WOOD SYSTEM při výstavbě našeho rodinného domu byla výborná. I když se v průběhu výstavby objevily drobné nesrovnalosti, vždy jsme se setkali s lidským přístupem, ochotou a vstřícností najít vhodné řešení a vše dotáhnout do konce. Kdybychom se rozhodovali znovu, zda využít služeb společnosti WOOD SYSTEM, neváhali bychom ani minutu. Proto pokud se rozhodujete i Vy, můžeme jenom doporučit.

Strnadovi
Hořičky, okr. Náchod


28.3.2012
Když se řekne Woodsystem, první nás napadne následující: skvělý osobní přístup, který nás velmi mile překvapil. Je příjemné jednat s lidmi, se kterými se můžete na všem domluvit, kteří vyslechnou vaše přání a požadavky a je cítit, že mají snahu vám ve všem 100 % vyhovět. Zvláště důležité pro nás bylo, že u této firmy jsme se setkali s individuálním přístupem. Pro malé "hypoteční" stavebníky, jako jsme my, bylo příjemné zjištění, že pracujeme s firmou, která dostojí všem svým závazkům, a to za předem domluvenou cenu a v ještě kratším než předem domluveném čase. Domek, který nám firma postavila, naplnil ve všech směrech naše očekávání.

Drobné závady (vyzdvihuji slovo drobné, rozhodně nešlo o závažné překážky v provozu domu), které se objeví snad na každé stavbě, firma okamžitě řešila a napravila k naší plné spokojenosti. I po třech letech od převzetí domu je jakákoli další komunikace bezproblémová a moc nás těší stálý zájem firmy o naší spokojenost.

Mirka a Pavel Černí
Kamenice



28.3.2012
Pro stavbu energeticky úsporného domu od firmy WOOD SYSTEM jsme se rozhodli, protože jsme potřebovali rychlé a levné bydlení s úsporným provozním režimem. Našemu rozhodnutí předcházelo několik návštěv firemních staveb v regionu Českomoravské vysočiny. Reference spokojených zákazníků splňovaly naše představy o bydlení a jen nás utvrdily v našem závěru. Po konzultaci s majitelem firmy panem Suchým jsme zvolili přízemní nepodsklepenou variantu s garážovým dvoustáním. Zastavěná obytná plocha 144 m2.
Vnitřní členění: společenská místnost, oddělená barovým pultem od kuchyně s jídelním koutem, dále ložnice + 3pokoje, koupelna, WC a technická místnost, ve které je pračka, elektro kotel a vodárna. Vše je propojeno centrální chodbou, která vyúsťuje v předsíň ke vchodovým dveřím. Jediným zdrojem energie je elektřina. Topení je podlahové; pouze v koupelně je nástěnný žebřík a v zádveří chodby klasický radiátor. Než klesne venkovní teplota pod bod mrazu, stačí k vytápění interiéru kachlová kamna na měkké dřevo, která jsou dominantou společenské místnosti. Ve zmíněném domku bydlíme pátý rok. Roční spotřeba el. energie se pohybuje v rozmezí 5.200- 5.700kWh, což je finančně vyjádřeno 19.000- 21.000 Kč. Čerpáme totiž zvýhodněný tarif.
Bydlení je velmi příjemné. Výborné tepelně izolační vlastnosti obvodových stěn zaručují v zimě malý únik tepla; v létě se naopak místnosti nepřehřívají.

Mám-li shrnout výhody bydlení od firmy WOOD SYSTEM, jsou následující:

  • rychlá realizace stavby (5 měsíců)
  • vysoká variabilita provedení
  • možnost spoluúčasti investora při stavbě
  • korektní jednání managmentu
  • kvalitní provedení prací
  • nízké pořizovací náklady
  • výborné tepelně akustické izolační vlastnosti

Nic z toho, co jsem uvedl není vymyšleno, jen jsem popsal realitu. Proto bych chtěl zástupcům firmy ještě jednou poděkovat a popřát mnoho stejně spokojených zákazníků.

František Zvěřina
Rácovice okres Třebíč

 

28.3.2012
Dobrý den pane Suchý,
chtěli bychom Vám poděkovat za perfektní spolupráci, kterou jste předvedli při stavbě našeho domu.
Byli jsme dopředu postrašení historkami o nedodržování termínů, navyšování nákladů v průběhu stavby a samých nepříjemnostech a dohadování, které nás čekají. Nikdo nám nevěřil, že nemusíme platit zálohu a že se budeme do půl roku stěhovat do nového. Přesto tohle všechno bylo do puntíku splněno.
Žádná stavba se neobejde bez problémů, stejně tak i ta naše, ale způsob a rychlost řešení nás opravdu příjemně překvapili. Nějaké nervy jsme si užili, ale zpětně viděno to byla jedna rychlá radostná šmouha a domeček byl na světě. Už jsme u nás provedli několik návštěv, co se zajímají o dřevostavby a vřele Vaši firmu doporučujeme. Jak jste říkal, stavbu si má člověk užít a ne ji protrpět.

Hanka (už jen 14 dní) Sklepníková



27.3.2012
Vážený pane jednateli,

s prací Vaší společnosti Wood systém jsme byli po celou dobu realizace stavby spokojeni.Oceňuji vysokou prefesionalitu Vašich zaměstnanců a Vašich služeb od projekčních činnosti až do předání stavby. Nejvíce mě překvapil Váš celkový přístup k zákazníkovi včetně financování stavby.
Touto cestou bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat a popřát Vám mnoho dalších úspěchů a spokojených zákazníků, jako to je i v našem případě.

S úctou Petr Mlejnek


Ke spolupráci se společností WOOD SYSTEM jsme se rozhodli hned po prvním jednání s panem Suchým, který nás překvapil nejen svým příjemným a přátelským vystupováním, ale i svým uměním naslouchat potřebám druhých. Po vleklých problémech s pozemkem a jeho výměnou za jiný, začala firma WOOD SYSTEM na jaře 2009 stavět náš dům , do kterého jsme se v plánovaném termínu – koncem srpna téhož roku, nastěhovali. Celá stavba proběhla rychle, bez problémů a také bez předem složených záloh. Vždy jsme platili až za zhotovené a přebrané práce. Máme za sebou již třetí zimu v našem domě, a jsme stále nadšeni jak nízkými náklady na provoz domu, tak bezproblémovým stavem celé stavby. Spolupráce s WOOD SYSTEM byla velmi příjemná a probíhala v přátelském duchu. Navázali jsme velice hezké vztahy, které přetrvávají dodnes a firmu můžeme vřele doporučit všem, kteří zvažují výstavbu dřevostavby.

Jitka Halouzková a Jan Tomeček
Záblatí

Zavřít Tisk